- معرفی ششمین کنگره عناصر کمیاب ایران
- معرفی اعضای کمیته علمی کنفرانس ملی ایده های نوین در روانشناسی و علوم تربیتی
- کارگاه های آموزشی سومین کنفرانس ملی رویه های بتنی
- معرفی کنفرانس ملی بافت فرسوده شهری
- پیام رییس دوازدهمین کنگره بین المللی و هفدهمین کنگره کشوری ارتقاء کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران
- درباره کنگره دوسالانه و بین المللی سلامت درحوادث و بلایا
- آغاز فعالیت پایگاه رتبه بندی پژوهشی بانکها همزمان با هفته پژوهش
- معرفی اعضای کمیته علمی اولین کنفرانس ملی مهندسی مدیریت ; طراحی و توسعه سامانه ها و فرایندهای سازمانی
- درباره اولین کنفرانس ملی مهندسی مدیریت ; طراحی و توسعه سامانه ها و فرایندهای سازمانی
- درباره همایش ملی کارآفرینی در بستر فناوری اطلاعات
- متن مصاحبه دبیرخانه همایش شرق شناسی، فردوسی فرهنگ و ادب فارسی با دبیرعلمی همایش
- شیوه نقش آفرینی خانواده متاثر از خط مشی های حاکمیتی
- کمیته علمی هفدهمین کنگره سراسری انجمن مدیکال انکولوژی و هماتولوژی ایران و کنفرانس سالانه پرستاری سرطان
- معرفی هفدهمین کنگره سراسری انجمن مدیکال انکولوژی و هماتولوژی ایران و کنفرانس سالانه پرستاری سرطان
- معرفی اعضای کمیته علمی و اجرایی یازدهمین کنگره مرکز تحقیقات بهداشت باروری و ناباروری و سومین کنگره سلامت مردان
- صدور گواهی زود هنگام پذیرش مقاله و داوری سریع مقالات
- آغاز اعلام پیش از موعد نتایج داوری هفتمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران
- برگزاری کارگاه آموزشی بررسی راهکارهای شکل گیری و توسعه تعاونی های چند منظوره گردشگری روستایی
- مجموعه مقالات کنفرانس بین المللی مهندسی ارزش و مدیریت هزینه منتشر شد.
- فراخوان مقاله دهمین همایش مجازی بین المللی تحولات جدید ایران و جهان
- درباره چهارمین کنفرانس بین المللی اقتصاد در شرایط تحریم
- درباره اولین کنفرانس ملی مهندسی مدیریت ; طراحی و توسعه سامانه ها و فرایندهای سازمانی
سخن دبیر کنفرانس کاربرد کامپوزیت در صنعت ایران
دکتر رهام رفیعی دبیر کنفرانس مدیر آزمایشگاه تحقیقاتی کامپوزیت دانشیار دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران طی سخنانی گفت: مزایای منحصر به فرد مواد و سازههای کامپوزیتی، نه تنها باعث بکارگیری این فناوری در گستره وسیعی از صنایع مختلف گردیده است؛ بلکه در بسیاری از موارد، مرتفع شدن معضلات منتهی به بنبست، مرهون استفاده از مزایای رقابتی این مواد در مقایسه با مواد سنتی میباشد. امروزه اغلب صنایع به منظور تحقق خواستگاههای مهمی همانند کاهش وزن توام با ارتقاء خواص استحکامی و عملکردی، کاهش مصرف انرژی، دوام و عمر بیشتر در برابر پدیدههای مختلف محیطی و بارگذاری خستگی، مقابله با هزینههای بسیار سنگین ناشی از خوردگی و سادگی فرآیند تولید و تعمیر و نگهداری، استفاده از کامپوزیت را در افق دید خود قرار دادهاند. بطوریکه میتوان اینگونه اذعان داشت که یکی از ارکان توسعه و شاخصهای توسعه کشورهای پیشرفته میزان دستیابی به فناوری کامپوزیت میباشد. در کشور ایران نیز، زمینههای بسیار مستعد و فراوانی به منظور کاربرد کامپوزیت در داخل کشور و یا صادرات محصولات مذکور به سایر کشورها با توجه به تلاشهای صورت گرفته در خلال سالهای اخیر وجود دارد.
توسعه همهجانبه و یکپارچه فناوری کامپوزیت به عنوان یکی از مهمترین صنایع با فناوری ردهبالا به همراه پتانسیلهای مستعد و متعدد موجود در کشور جهت بکارگماری آنها، نیازمند تحلیل و تعمق چالشهای در پیشروی این فناوری در حوزههای مختلف علم و فناوری، سیاستگذاری و برنامهریزی میباشد. از این رو، به منظور ایجاد فرصتی برای تشریک مساعی دولتمردان و سیاستگذاران، صاحبان صنایع و دانشگاهیان فعال در این حوزه، دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران به همراه آزمایشگاه تحقیقاتی کامپوزیت دانشکده علوم و فنون نوین، مفتخر به برگزاری «کنفرانس کاربرد کامپوزیت در صنایع ایران» در مورخ ۶ و ۷ بهمن سال ۱۳۹۵ میباشد.
ایده اصلی هماهنگی این همایش علمی-صنعتی به منظور یکی از مصادیق بارز ارتباط صنعت و دانشگاه، پس از برگزاری موفق همایش بین المللی لوله و مخازن کامپوزیت که در بهمن مال سال ۱۳۹۳ و در دانشگاه تهران و توسط آزمایشگاه تحقیقاتی کامپوزیت ساماندهی گردید؛ شکل گرفت. با توجه به این امر که در حال حاضر، بزرگترین بخش صنعت کامپوزیت در داخل کشور مربوط به حوزه لوله و مخازن کامپوزیت میباشد، بازخورد بسیار مناسب اخذ شده از صاحبان این بخش صنعت در همایش قبلی و درخواست سایر بخشهای صنعتی کشور مبتنی بر تمایل به ارائه دستاوردهای خود در حوزه کامپوزیت، منجر به تعمیم همایش لوله و مخازن کامپوزیت به گستره وسیعیتری از صنعت در سطح کشور ایران جهت پوشش دادن تمامی صنایع فعال در این حوزه، در قالب برگزاری «کنفرانس کاربرد کامپوزیت در صنایع ایران» گردید.
نظر به لزوم فرهنگسازی و معرفی هرچه بهتر مزایا و زمینههای جذاب کاربری کامپوزیت در صنایع مختلف و جایگاه استراتژیک آن در افق سند چشم انداز ایران ۱۴۰۴، فرصت را مغتنم شمرده از تمامی اساتید، محققین، دانشجویان و فعالان حوزه کامپوزیت در صنعت و دانشگاه برای شرکت در این همایش دعوت بعمل میآید. امید است که مراکز مختلف صنعتی، دانشگاهی و تحقیقاتی در کشور با ارائه دستاوردهای علمی و صنعتی خود در این کنفرانس که فرصت مغتمی جهت اعتلای صنعت کامپوزیت در کشور میباشد، زمینه برگزاری هرچه باشکوهتر این رویداد را فراهم آورند.