دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳
کانال فراخوان کنفرانسها و همایشهای کشور

آخرین مطالب
مطالب پربازدید
آخرین نظرات



رتبه بندی علمی دانشگاههای ایران
منتشر شده در دوشنبه، ۱۸ آبان، ۱۳۹۴ | ساعت 19:29 | کد خبر: 1123 نسخه قابل پرینت

پیام دبیر علمی سومین کنفرانس بین‌المللی اقیانوس‌شناسی خلیج فارس

دکتر عباس رنجبر دبیر علمی کنفرانس و رئیس پژوهشکده هواشناسی طی پیامی گفت:خلیج‌فارس به عنوان یکی از مهم‌ترین آبراهه‌های دریایی، نقش مهمی در تاریخ سرزمین ایران، کشورهای پیرامون خود  و اقتصاد جهان داشته است.

دکتر عباس رنجبر دبیر علمی کنفرانس و رئیس پژوهشکده هواشناسی

دکتر عباس رنجبر دبیر علمی کنفرانس و رئیس پژوهشکده هواشناسی

تجارت‌های گسترده دریایی که از روزگاران بسیار کهن در آن جریان داشته، می‌تواند دلیل روشنی بر نقش حیات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی این آبراهه در پیدایش و توسعه بسیاری از تمدن‌ها باشد.  خلیج‌فارس ضمن اینکه منبع مهم انرژی جهان است از نظر راهبردی در منطقه خاورمیانه، به عنوان بزرگترین و مهم‌ترین مرکز ارتباطی بین اروپا، آفریقا و شرق آسیا می‌باشد. لذا خلیج‌فارس از نظر جغرافیای سیاسی، استراتژیک، انرژی، تاریخ و تمدن یک پهنه آبی بسیار مهم و حساس در دنیا محسوب می‌شود.

لذا اهمیت و جایگاه ویژه خلیج‌فارس، طلب می‌کند تا جامعه علمی ضمن توجه به تولیدات علمی در زمینه‌های پیشرو دنیا، در راستای همه ابعاد و جنبه‌های علمی-تحقیقاتی با رویکرد مبتنی بر توسعه پایدار جهت‌گیری نماید و با تولید محتوای علمی و پژوهش‌های کاربردی در این زمینه، بستر لازم برای مدیریت بر مبنای دانش در این منطقه حساس را فراهم سازند. بدون تردید، جامعه علمی همواره تلاش نموده تا ضمن شناخت جایگاه و موقعیت گذشته و درک مسائل امروزی و آینده در حوزه خلیج‌فارس، بستر لازم برای همراهی جامعه، سیاست‌گذاران و مسئولان را مهیا سازند. بر این اساس، هدف از برگزاری چنین کنفرانسی در سطح بین‌المللی تأیید و تأکید بر نقش مهم خلیج‌فارس در منطقه و ایجاد پیوند بین محققان کشورهای مختلف جهان و ارائه مطالعات و آخرین دستاوردهای علمی در حوزه‌های هواشناسی دریایی و تغییر اقلیم، مهندسی دریایی و فناوری‌های نوین، علوم دریایی و اقیانوسی، بهره‌برداری از منابع دریایی، محیط‌زیست دریایی و فرهنگ و اقتصاد دریا می‌باشد. لذا سومین کنفرانس بین‌المللی اقیانوس‌شناسی خلیج‌فارس”جایگاهی برای عرضه دستاوردهای علمی” است و  از همه اساتید، دانشجویان، متخصصین و دست‌اندرکاران مرتبط با مقوله‌های فوق‌الذکر دعوت می‌شود تا با ارسال مقاله، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و شرکت در کنفرانس ما را در برگزاری موفق آن یاری رسانند.
امید است که این کنفرانس بتواند جایگاهی، برای ارائه دستاوردهای علمی و فعالیت‌های پژوهشی مرتبط باشد و زمینه را برای تبادل نظر کارشناسان و صاحب‌نظران، به منظور ارائه راهکارهای مبتنی بر اصول علمی، مدیریت دانش بنیان و توسعه پایدار در این منطقه حساس و مهم را فراهم نماید.

لطفا در صفحات اجتماعی خود به اشتراک گذاشته و به سایر پژوهشگران اطلاع دهید...

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.