- معرفی ششمین کنگره عناصر کمیاب ایران
- معرفی اعضای کمیته علمی کنفرانس ملی ایده های نوین در روانشناسی و علوم تربیتی
- کارگاه های آموزشی سومین کنفرانس ملی رویه های بتنی
- معرفی کنفرانس ملی بافت فرسوده شهری
- پیام رییس دوازدهمین کنگره بین المللی و هفدهمین کنگره کشوری ارتقاء کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران
- درباره کنگره دوسالانه و بین المللی سلامت درحوادث و بلایا
- آغاز فعالیت پایگاه رتبه بندی پژوهشی بانکها همزمان با هفته پژوهش
- معرفی اعضای کمیته علمی اولین کنفرانس ملی مهندسی مدیریت ; طراحی و توسعه سامانه ها و فرایندهای سازمانی
- درباره اولین کنفرانس ملی مهندسی مدیریت ; طراحی و توسعه سامانه ها و فرایندهای سازمانی
- درباره همایش ملی کارآفرینی در بستر فناوری اطلاعات
- متن مصاحبه دبیرخانه همایش شرق شناسی، فردوسی فرهنگ و ادب فارسی با دبیرعلمی همایش
- شیوه نقش آفرینی خانواده متاثر از خط مشی های حاکمیتی
- کمیته علمی هفدهمین کنگره سراسری انجمن مدیکال انکولوژی و هماتولوژی ایران و کنفرانس سالانه پرستاری سرطان
- معرفی هفدهمین کنگره سراسری انجمن مدیکال انکولوژی و هماتولوژی ایران و کنفرانس سالانه پرستاری سرطان
- معرفی اعضای کمیته علمی و اجرایی یازدهمین کنگره مرکز تحقیقات بهداشت باروری و ناباروری و سومین کنگره سلامت مردان
- صدور گواهی زود هنگام پذیرش مقاله و داوری سریع مقالات
- آغاز اعلام پیش از موعد نتایج داوری هفتمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران
- برگزاری کارگاه آموزشی بررسی راهکارهای شکل گیری و توسعه تعاونی های چند منظوره گردشگری روستایی
- مجموعه مقالات کنفرانس بین المللی مهندسی ارزش و مدیریت هزینه منتشر شد.
- فراخوان مقاله دهمین همایش مجازی بین المللی تحولات جدید ایران و جهان
- درباره چهارمین کنفرانس بین المللی اقتصاد در شرایط تحریم
- درباره اولین کنفرانس ملی مهندسی مدیریت ; طراحی و توسعه سامانه ها و فرایندهای سازمانی
سخن دبیر علمی چهارمین کنگره بین المللی عمران، معماری و توسعه شهری
دکتر افرام کیوانی دبیر علمی کنگره طی پیامی گفت: طراحی و شکل دهی شهر ها به منظور استفاده بهینه از فضا به گونه ای که نیاز های مردمی را با توزیع متناسب و عادلانه تسهیلات فراهم آورد، همزمان با ارتقاء سطح فرهنگی و اجتماعی جوامع، موجب استفاده حداکثری از ره آورد توسعه و پایداری منافع حاصل از آن می نماید.مهندسی معماری و عملکرد عمرانی، متناسب با شرایط اقلیمی هر منطقه شرایطی ایجاد می نماید تا از هدر رفت انرژی جلوگیری و در نهایت افزایش سرانه ملی را به ارمغان آورد.
برای توسعه پایدار، یکی از ابزارهای اقتصادی کارآمد که بتواند منابع مالی آن را تامین نماید ایجاد نظام مالیاتی خاص برای کنترل و کاهش ابعاد تخریب و کیفیت محیط زیست است. اهمیت و ضرورت چنین امکانی با توجه به گسترش چشمگیر نیازهای توسعه ای از یک سو و ضرورت تلاش برای حفظ کیفیت محیط زیست بعنوان بستر اصلی و زیربنایی فعالیت های توسعه ای از سوی دیگر، در مجامع علمی و کارشناسی مورد تاکید می باشد به گونه ای که بسیاری از کشورها به کمک ابزارهای مالیاتی دستاوردهای قابل قبولی را در زمینه مهار ابعاد تخریب و آلودگی های محیط زیستی ارائه نموده اند که به تناسب شرایط و بسترهای اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در کشورهای مختلف چنین ابزارهایی نیز با تنوع و دگرگونی های زیادی مواجه می باشد.
در کشور ما با فراهم سازی بستر حقوقی و ضمن ملاحظات اجتماعی و ظرافت های خاص آن ، بخصوص در قبال آلاینده های محیطی می توان از تبدیل جرائم وضع شده در قوانین ، به نوعی مالیات سبز که برابر با هزینه خسارت ایجاد شده ناشی از آلودگی می باشد و صرفا در جهت جبران خسارت یا بهبود وضعیت محیط زیست مصرف شود بهره مند شد تا علاوه بر سالم سازی محیط سبب تقویت کارائی اقتصادی نیز بشود. بدیهی است این گونه اقدامات و تصمیم گیری های جدید که نهادهای مدیریتی را ملزم به ابداع و بکارگیری روش ها و سیستم هایی می نماید که جوابگوی نیازهای روزمره باشند، می بایست بر اساس هزینه های اجتماعی و منافع اجتماعی سنجیده شوند و اثرات خارجی فعالیت ها درنظر گرفته شود تا آلوده کننده ملزم به رفع آن گردد.
توسعه سرمایه گذاریهای سبز و کمک های مالی به محیط زیست ، ایجاد قوانین مالیاتی مثل مالیات انتشار کربن ، مالیات مصرف انرژی، مالیات بر آلودگی صنایع از روش ها و سیستم هایی می تواند باشد که که مدیران کارآمد تشویق به مطالعه تعاملات بین بخش های اقتصادی با محیط باشند چراکه دو مقوله توسعه پایدار و حفاظت و بهسازی محیط زیست موضوعات اصلی هستند که در سراسر جهان بر چگونگی رشد اقتصادی و رفاه اجتماعی به منظور فقر زدائی تاثیر می گذارند. توسعه ای پایدار است که بتواند با حفظ محیط زیست، رشد اقتصادی کشور را به گونه ای تضمین کند که ضمن افزایش رفاه نسل حاضر منابع لازم را برای تامین رفاه نسل های آینده باقی بگذارد. بر این اساس، دبیرخانه چهارمین کنگره بین المللی عمران، معماری و توسعه شهری با افتخار از تمامی متخصصان، کارشناسان، دانشجویان، پژوهشگران و دانشمندان مراکز علمی ، تحقیقاتی و صنعتی دعوت می نماید با شرکت در برنامه های متنوع این کنگره در این رویداد مهم بین المللی مشارکت نموده و با ارائه آخرین دستاوردهای علمی و اجرایی خود، زمینه دستیابی به اهداف فوق را فراهم سازند.